Home RG.nl
Telstar beloften
Telstar Academie
Telstar-Volendam
ZaanstadCup 2021
training 17dec 2020
23jun. Teamfoto 2020
training 21mei2020
training 14mei2020
Telstar '11-'17
Telstar Aca'13-'17
VV Alkmaar '17-'20
AZ Vrouwen'07-'11
GASTENBOEK
Contact (mail)


 

 

 

 8-9-10  juli 2021

Poule vrouwen

1, RoodWit Zaanstad

2. RKVV Saenden

3. KFC

4. Telstar Aca.

 

Uitslagen:

Telstar Aca.- KFC da1  0-0

Telstar Aca.- RKVV Saenden da1 5-0

Telstar Aca.- RoodWit Zaanstad  nnb

 

Kruisfinales:

nnb

 

 

 

  

TELSTAR    2021-2022   ACADEMIE

Een nieuw seizoen en dus nieuwe kansen voor de jonge talenten van de Telstar Academie. Gelukkig hebben we het Coronatijdperk achter de rug en kunnen deze meiden weer genieten van het voetbal zonder beperkingingen zoals omkleden in de buitenlucht en niet kunnen douchen na een training. Dat is verleden tijd nu! De trainers dit seizoen zijn Toon, Ilse, Thomas en Ronald, ik dus, en hopen hun steentje bij te dragen bij de ontwikkeling van deze jonge talenten. Aan het einde van het seizoen volgen dan meestal de toernooien waar ze vol trots het shirt van Telstar mogen dragen. Ook gedurende het seizoen zullen er enkele oefenwedstrijden gespeeld gaan worden. 

_______________________________________________

15 okt.2021 In het kader van de All Together Challenge mannenwedstrijd tussen Telstar en FC Volendam waarbij Telstar overigens een flink pak slaag kreeg van Volendam (1-5), mochten de Telstar meiden academie het opnemen tegen het dames1 team van FC Volendam. Een prachtige ervaring voor beide teams en waar de meeste meiden van Telstar nog nooit in een stadion hebben gespeeld was er toch wel wat spanning voorafgaand. Omdat de wedstrijd maar 2x 25 minuten zou duren was het zaak om in iedergeval te scoren want voor je wist was de wedstrijd voorbij. De teams hielden elkaar in evenwicht met uiteindelijk een 0-0 einduitslag. Hard gewerkt maar geen doelpunten helaas. Ondanks dat was het een hele ervaring en laten we hopen dat er meer van dit soort wedstrijden komen in de toekomst. Foto's zie menu.

NIEUWS. Oefenwedstrijd Telstar Academie - FC Volendam dames1.  15 Okt. aanvang 18uur BUKO stadion. (2x 25minuten)

In het kader van de #ALLTOGETHERCHALLENGE competitiewedstrijd tussen de mannen van Telstar en FC Volendam spelen de meiden een voorwedstrijd voorafgaand aan deze Keuken Kampioen Divisiewedstrijd.

 

2020-2021

8 juli 2021.  En dan eindelijk na heel lang wachten mochten de speelsters van de Academie het Telstar tenue aantrekken voor hun eerste officiele wedstrijd en gelijk tegen dames 1 teams tijdens de Febo Zaanstad Cup. Helaas in de onze poule heeft SVA Assendelft zich teruggetrokken en blijven er vier teams over. Donderdagavond de eerste twee wedstrijden en het was even wennen voor onze jonkies. Voetballend vaak beter maar kwa inzet en fysiek was het toch wel pittig tegen de oudere meiden van deze tegenstanders. Ondanks dat wisten de Telstar talenten hun doel schoon te houden tegen het in de 2e klasse uitkomend KFC. Echter zelf scoren was er in die 40 minuten ook niet bij. Heel dichtbij geweest  maar helaas. Uitslag 0-0. In de 2e wedstrijd ging het in de eerste 20 minuten niet anders en ondanks de kansen bleef het na 20 minten ook 0-0. Echter de tweede heft vlogen de balen erin en kwam er uiteindelijk een 5-0 winst op het scorebord. Klasse meiden. Laatste poulewedstrijd vrijdag 9 juli aanvang 18.00 uur tegen RoodWit Zaanstad. Finaledag is op zaterdag 10 juli. Dit alles op het  Sportcomplex  van WSV''30 in de Wormer.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

www.ronaldgringhuis.nl | All rights reserved ©

to Top of Page